Drankspel online

Een drankspel online spelen is super handig voor de mensen die niet zomaar even een pakje kaarten of een set dobbelstenen bij zich hebben. Drankspellen online spelen is echter ook niet heel makkelijk te doen, want veel websites bieden dit niet aan. Je kunt echter wel drankspellen vinden in je App Store op je mobiel. Vaak zijn dit drankspellen die voor jou kaarten schudden, zoals wanneer je het spel hoger-lager speelt. Dit spel kun je makkelijk als drankspel online spelen, wanneer je een website vindt die voor jou kaarten kan schudden.

drankspel online

Proost!

Als je op zoek bent naar een leuk drankspel online dat je bijvoorbeeld via de tv of via het internet kunt spelen, dan loont het om het spel ‘’zap de neger’’ te spelen. Voor dit spel heb je alleen een televisie nodig en natuurlijk weer een aantal drankjes. Het is het leukst om dit drankspel online met meerdere spelers te spelen. Je zapt hierbij net zo lang door alle zenders op de tv heen, totdat je een acteur tegenkomt met bepaalde uiterlijke kenmerken. Wanneer dit gebeurt, moet iedereen een slok nemen. Dit mag best een grote slok zijn! Een drankspel online spelen is dus helemaal niet zo moeilijk!

Je kunt natuurlijk ook altijd een drankspel zelf online spelen! Online kun je vaak leuke spellen spelen die kort van duur zijn, hier kun je een drankspel online van maken! Ben je bijvoorbeeld een beetje goed in schaken, zoek dan online een schaakspel op. Voor elke keer dat er van een speler een schaakstuk wordt weggespeeld, moet diegene een grote slok drinken. Een drankspel online is dus zo gemaakt! Je hoeft er echt niet lang voor te zoeken, en je hebt zelfs niet altijd kaarten of dobbelstenen nodig!