Drankspel voor 2 personen‏

In veel gevallen worden drankspellen gespeeld in grotere groepen. Toch is er ook zeker een leuk drankspel voor 2 personen te vinden. Een drankspel voor 2 personen wordt vaak op hoger tempo gespeeld of vereist een tactische speelwijze. Het komt weleens voor dat je wat vroeg bent op een feest. Om in de stemming te komen is een drankspel voor 2 personen dan ideaal. Ook kan een drankspel voor 2 personen van pas komen wanneer de rest is afgehaakt en jij nog wel even door wilt! Hoe dan ook, een drankspel voor twee personen zorgt er sowieso voor dat er in ieder geval twee mensen lekker los gaan!

Er zijn veel mogelijkheden als je zoekt naar een drankspel voor 2 personen. Hieronder vind je een lijst waaruit jij het leukste drankspel voor twee personen kunt kiezen.

Drankspel voor 2 lijstje:

Het meest populaire drankspel voor 2 mensen is op dit moment Beerpong. Het Amerikaanse drankspel voor 2 personen is nu al een tijdje razend populair in Nederland. Het drankspel voor 2 personen waarbij een pingpongbal in een ‘redcup’ gegooid moet worden wordt overal gespeeld. Een ander drankspel voor 2 personen is Mexxen. Bij dit drankspel wordt de score bepaald door een worp met twee dobbelstenen. De verliezer moet hierbij drinken. Normaal wordt dit spel gespeeld in een grotere groep, maar mexxen kan ook prima uit de voeten als een drankspel voor 2 personen. Een ander drankspel dat normaal in grotere groep gespeeld wordt is hoger – lager. Bij dit simpele drankspel moet gegokt worden of de volgende kaart hoger of lager is dan de open liggende kaart. Maar ook dit spel kan gespeeld worden als een drankspel voor twee personen.

drankspel voor 2

Een ander populair drankspel voor twee personen is Stef Stuntpiloot. Dit spel, eigenlijk bedoeld voor kinderen, werd een razend populair drankspel voor studenten. Het maximum aantal spelers is 4. Daarom kan het ook prima uit de voeten als drankspel voor twee personen. Tot slot zijn er nog Juffen en Bussen. Ook deze drankspellen kunnen gespeeld worden in grotere groepen. Maar zoals eerder gezegd kan het ook prima gespeeld worden als drankspel voor twee personen. Bij het Juffen is het getal 7 verboden. Alle getallen die te maken hebben met 7 moeten worden vervangen door het woord ‘juf’. Het laatste drankspel in het lijstje is Bussen. Net als veel van bovenstaand drankspellen, is dit ook een populair drankspel en kan het ook in grotere groepen gespeeld worden. Wanneer Bussen wordt gespeeld als drankspel voor twee personen kan het erg hard gaan met de drank. Bussen bestaat uit drie fasen. Er zit een leuke opbouw in dit drankspel waardoor het leuk is om in grote groepen te spelen of in de vorm van drankspel voor twee personen.