Roulette drankspel

Het roulette drankspel is een echt drankspel voor keiharde bikkels die wel van een beetje gokken houden. Het roulette drankspel is niet geschikt voor spelers die niet zo van drank houden. In het roulette drankspel komen shotjes voor, dus een echt leuk spel voor de shot liefhebber! Lees snel verder om erachter te komen wat de spelregels zijn voor het roulette drankspel!

roulette drankspel

Russisch roulette – maar dan voor de drankliefhebbers onder ons!

Het roulette drankspel gaat als volgt:

Voor het roulette drankspel heb je een roulette spinner nodig en 8 rode en 8 zwarte shotglaasjes. Veel online winkels verkopen het originele roulette drankspel, dus als je voor het echte werk gaat, kun je het beste dit spel kopen! Je kunt ook met een eigen roulette spinner en 16 shotglaasjes met twee verschillende kleuren spelen. Daarnaast heb je een minimum van twee spelers nodig. Elk shotglaasje heeft twee of drie nummers op zich die corresponderen met de nummers in de roulette spinner. Elke speler heeft zijn eigen shotglaasje. De spelleider (hij mag zelf wel meedoen!) draait aan de spinner zodat het balletje in een van de nummers valt. Het shotglaasje met dezelfde kleur en hetzelfde nummer moet nu leeggedronken worden door de eigenaar van het shotglaasje. Daarna vul je dit shotglaasje weer, zodat hij vol is voor je volgende keer drinken. Zodra alle nummers op het shotglaasje gedraaid zijn, doet deze niet meer mee. Je gaat door met het spel totdat er een winnaar over blijft!

Je merkt al wel dat dit spel erg snel kan gaan en dat er veel drank bij komt kijken. Het zal dan ook niet snel duren voor je dronken bent. Zorg er dan ook voor dat je voldoende drank hebt. Eventueel kun je in plaats van alleen alcohol, ook een kleine mix in het shotglaasje doen. Maar zoals eerder al is gezegd, is dit spel natuurlijk niet voor bange mensen!